HTML

Half Life Episode 3 letöltés!

A Half-Life 2 harmadik epizódjának a letöltése, itt!

Friss topikok

  • daikarashiro: Hát nem tudom. Akkor én és jó pár játokstársam debil, mer tmi megálluk gyöyörködni a megtervezett ... (2011.05.18. 21:38) 600 letöltés
  • Factori[an]: Nem hiszed el de pont ma fogom feltenni a játékot (sokadszor újra természetesen) :) Szóval max meg... (2010.12.27. 10:15) Episode 3th letöltés
  • Marci870301: Én úgy fogtam fel abból, amit te írtál, hogy elkezdték csinálni és egy ember a valvetól megcsinált... (2010.07.23. 17:42) 200 letöltő!
  • caizzz: ááá megnéztem a képekt egy másik postban, vazeg vmi mesekönyvből egy erdő :D:D:DD (2010.04.15. 03:09) Ep3 Nvidia botrány

Linkblog

Valve új engine képek

2009.11.14. 19:27 Factori[an]

A haverom, küldött pár képet, az epizód 3 új enginéjéből, tehát nem a játékból csak az engine grafikai tudását tesztelték ezekkel a "pályákkal", vagyis ennél csak jobban fog kinézni az epizód 3.

 

A steampowered.com fórumain nemrég felbukkant egy bejegyzés, ami közvetve Valve alkalmazottaktól származik a szerző elmondása szerint. A Half-Life 2 Episode 3 meg nem nevezett források szerint a Valve játéktörténetének legnagyobb mérföldköve lesz, az előző részek ehhez képest szinte semminek minősülnek. Az új jövevény már a Source Engine 2.0-val fog érkezni, amely egy teljesen újonnan fejlesztett grafikus motor. Ebből kifolyólag óriási ugrásra készülhetünk a grafika, hangok és a gameplay minőségében. Enyhén szólva is túlzás az a kijelentés, mely szerint az új Source engine akár 3x szebb lesz, mint a legújabb CryEngine. Szomorú, hogy az E3 2009 alkalmával ebből nem mutattak semmit, de Június végén jó eséllyel már többet tudhatunk.

forrás-> www.cybergen.hu/

A képek magukért beszélnek, tehát ezért nincs ma gép ami futtatja a játékot...

 Ehhez a grafikához, részecske szimulációval, és water wave, water doth-al (vagyis a víz, olyan hogy ha kifröccsen akkor ott marad, és ha nagy tócsa lesz akkor folyik erre-arra, de egyébként a Föld is beszívja egy kicsit), legalább.. mai Mhz-ekkel számolva egy 12 magos 2 ghz-es, vagy egy 8 magos 2,4ghz-es vagy egy 6 magos 3ghz-es proci kell.. RAM minimum 4GB (marha nagy a pálya). A Videókártyáról nincsenek információim. Videókártya 3-4GB kell minimum (vagy SLI, azaz több kisebb méretű kártya összekötve egy gépben).

 

 

 A bal oldali kép már a Source Engine 2.0-ával lett renderelve, nem is a maximális grafikai beállításokkal!

Tehát jól látható hogy még a 12 magos szerverprocesszorokat is igen-igen leterheli ez a játék! És még kész sincs! A fejlesztési fázis, az EP3-nak 70%-os.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halflifeop3.blog.hu/api/trackback/id/tr731525383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása