HTML

Half Life Episode 3 letöltés!

A Half-Life 2 harmadik epizódjának a letöltése, itt!

Friss topikok

  • daikarashiro: Hát nem tudom. Akkor én és jó pár játokstársam debil, mer tmi megálluk gyöyörködni a megtervezett ... (2011.05.18. 21:38) 600 letöltés
  • Factori[an]: Nem hiszed el de pont ma fogom feltenni a játékot (sokadszor újra természetesen) :) Szóval max meg... (2010.12.27. 10:15) Episode 3th letöltés
  • Marci870301: Én úgy fogtam fel abból, amit te írtál, hogy elkezdték csinálni és egy ember a valvetól megcsinált... (2010.07.23. 17:42) 200 letöltő!
  • caizzz: ááá megnéztem a képekt egy másik postban, vazeg vmi mesekönyvből egy erdő :D:D:DD (2010.04.15. 03:09) Ep3 Nvidia botrány

Linkblog

NVidia confidence in the future

2010.06.17. 11:35 Factori[an]

Már 430-an töltötték le a half life adaptált episode 3-át a blogról.

Újabb - mérsékelten megbízható forrásból származó - információm van. A jövőben (2011) a számítógépes játékfejlesztők az egyre növekvő költségek és hardwares fogyasztás miatt, külön hardwareket gyártanának minden játékhoz.

Az még kérdéses hogy ezt hogy képzelik el de elképzelhető hogy a pályát lerendelerő algoritmus nem szoftver lenne. Hanem hardware, tehát egy beprogramozott hardware működtetné a játékokat. Hogy ez miért jó? Mert eszméletlen gyors, és növelné a játékfejlesztők profitját. Például a Half Life Episode 3-hoz nem csak egy DVD-t adnának hanem egy - az új videókártyába  beszerelhető - kütyüt adnak. Ez a kütyü hardwaresen végezné el a leginkább számításigényes feladatokat, amikkel nélküle a processzornak kéne szembenéznie.

Írok egy cikket arról is hogy miért szükséges ez a nagy számítási kapacítás.

A lényeg hogy ehhez a hardwares kütyühöz megadnak egy szorzót, ami nem pontos, de körülbelül megadja hogy hányszor szorozza meg az FPS értékedet. Tehát ha kijön az Episode 3 bemész a boltba megnézed a tartóját, és látod hogy rendszerkövetelmény:  Intel(R) Core(TM) i7-980X processor Extreme Edition, akkor valószínűleg elmegy a kedved tőle, mert nincs fél millád intel core i7-es procira. Bár azt hiszem már csak 250 ezer forint környéki ára van. És hogyha egy benga állat szerverprocesszorra sincs pénzed sem kell elkeserednek. 10ezerét már vehetsz olyan HCE egységet ami megkettőzi, vagy többszörözi az FPS edet.

Hamarosan teszek a weboldalra egy Java appletet amivel megnézheted hogy mennyi FPS-ed lenne az episode 3-ban, különböző beállításokkal, pályákon stb.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halflifeop3.blog.hu/api/trackback/id/tr462088578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása