HTML

Half Life Episode 3 letöltés!

A Half-Life 2 harmadik epizódjának a letöltése, itt!

Friss topikok

  • daikarashiro: Hát nem tudom. Akkor én és jó pár játokstársam debil, mer tmi megálluk gyöyörködni a megtervezett ... (2011.05.18. 21:38) 600 letöltés
  • Factori[an]: Nem hiszed el de pont ma fogom feltenni a játékot (sokadszor újra természetesen) :) Szóval max meg... (2010.12.27. 10:15) Episode 3th letöltés
  • Marci870301: Én úgy fogtam fel abból, amit te írtál, hogy elkezdték csinálni és egy ember a valvetól megcsinált... (2010.07.23. 17:42) 200 letöltő!
  • caizzz: ááá megnéztem a képekt egy másik postban, vazeg vmi mesekönyvből egy erdő :D:D:DD (2010.04.15. 03:09) Ep3 Nvidia botrány

Linkblog

Half Life és a való élet

2010.06.30. 12:40 Factori[an]

Tudom hogy sok mindenki izgatott már az Episode 3-al kapcsolatban, amerikai példára már nálunk is különböző klubbok szerveződnek a játékkal kapcsolatban. Pesten a Gordon klub, vagy Székesfehérváron, Pécsett, Szegeden a Freeman beats diszkók... Ezeken a helyeken különböző headcrabes, combatos, katonás jelmezben vannak jelen a részvevők.

Volt egy kis incidens az egyik diszkóban, ugyanis kissé túlzásba vitték a jelmezt és a kiegészítőt a résztvevők amikor hárman feszítővassal jelentek meg és úgy táncoltak, ami persze a rendőrségnek nem tetszett :) Ezért már csak műanyagból kiöntött feszítővas utánzatokat lehet vinni. A zene kínálat nagyszerű, a jelmezek bámulatosak. És most jön a jó hír, aki törzsvendégnek számít bármelyik "hivatalos" Half Life klubban, az Ingyen! megkapja az episode 3-at. A válság miatt szóba került hogy tokot nem biztos tudnak adni a DVD-khez, ezért kézben kell elvinni őket. Ha persze DVD-n egyátalán meg vásárolható lesz a játék. Blue-ray lemezek valószínűbbek.

Nos, ami biztos hogy az ilyen klubbokban jobban el tudják mondani nektek a részleteket, az ingyen cuccokkal, játékokkal kapcsolatban. Hogyha nem foglalna le az állandó hírszervezés, közvetítés a játékkal kapcsolatban én is járnék ilyenek helyekre.

Hogy hol vannak még magyarországon? Debrecenben a headcrab klub. Pesten és Fehérváron van sok. Vaziliszkus, vagy a hideggyanta szépségszalonban is alakulgatnak már HL fan klubbok. A hajdani - poénból megalakult - Gyurcsán Fan Klub, ahol állandóan az elkúrtuk, elkúrtuk, elkúrtuk zene ment, mára a helyén Half Life klub található. :) De azért néha az elkúrtuk zenét is lejátszák. Ez valószínűleg célzás akar lenni a játékkal kapcsolatban de, reménykedjünk benne hamar ki fogják adni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halflifeop3.blog.hu/api/trackback/id/tr472120702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása