HTML

Half Life Episode 3 letöltés!

A Half-Life 2 harmadik epizódjának a letöltése, itt!

Friss topikok

  • daikarashiro: Hát nem tudom. Akkor én és jó pár játokstársam debil, mer tmi megálluk gyöyörködni a megtervezett ... (2011.05.18. 21:38) 600 letöltés
  • Factori[an]: Nem hiszed el de pont ma fogom feltenni a játékot (sokadszor újra természetesen) :) Szóval max meg... (2010.12.27. 10:15) Episode 3th letöltés
  • Marci870301: Én úgy fogtam fel abból, amit te írtál, hogy elkezdték csinálni és egy ember a valvetól megcsinált... (2010.07.23. 17:42) 200 letöltő!
  • caizzz: ááá megnéztem a képekt egy másik postban, vazeg vmi mesekönyvből egy erdő :D:D:DD (2010.04.15. 03:09) Ep3 Nvidia botrány

Linkblog

Pénzkeresés mobillal

2012.05.18. 17:40 Factori[an]

Mivel még mindig olvassátok a blogot és nem adtátok fel a half-life-ba vetett hitet ezért van egy meglepetésem számotokra.

Van egy cég, ami SMS-ben küldött reklámok után fizet neked! Még ha nem csinálsz semmit, akkor is jön a pénz! De ha tagokat szervezel magad alá, akkor nagyon sok pénzt is kereshetsz!

Annyi az egész hogy regisztrálsz itt: Wangaru

Sok ismerősöm ajánlotta, és tényleg bejött. Aki nem hiszi olvasson utána, bár elég logikus hogy a reklámokban hatalmas üzlet van, így a cégnek meg neked is megéri ha regisztrálsz. Néha-néha jön egy SMS legalább menőbbnek is tűnsz hogy mindig írogatnak neked, majd azt mondod valami haverod. :D

Minden SMS-ért kapsz olyan 40 forintot, oldalukra való belépésért, cikk olvasásért, játékokban részvételért, kérdőívek kitöltéséért is kapsz pénzt. Akit magad alá szervezel, az ő bevételének egy részét te is megkapod egészen 2 szintig. Stb...Stb.. Sorolhatnám még.

Nem vagyok valami nagy netes pénzkereső, de szerintem ez kihagyhatatlan. 

Regisztráljatok két craftolás közben. Itt a link: Wangaru

Ha ezen a linken regisztráltok további bónuszokat is kaptok. Na minden jót, sok sikert! Kemény munka a bányászat, ezt mi igazán megérdemeljük! :) Ha kérdés van ebben vagy bármi másban (akár minecraftban) írjatok nyugodtan továbbra is itt: vodkaproghu@gmail.com

Szólj hozzá!

Új blogom indult.

2011.07.01. 19:43 Factori[an]

 Sziasztok!

Pár napja elindult egy másik, igen fantasztikus játékkal a minecrafttal foglalkozó blogom. Nem ismered a játékot? Akkor pláne ne hagyd ki a megismerését.

minecraftbazis.blog.hu

Bármely felmerülő problémában/kérdésben akármiben szívesen segítek, azzal a játékkal kapcsolatban is. Egy nemrégi bejegyzésemben leírtam a  Minecraft 1.7_01 update című bejegyzésben leírtam hogy lehet letölteni a játék tört verzióját. Szóval ha megtetszik a blogom alapján a játék egyből le is tölthetitek és már játszhattok is vele.

Ezt a blogot valószínűleg nem frissítem tovább.

Minden jót az olvasóknak!

Szólj hozzá!

600 letöltés

2010.11.04. 19:07 Factori[an]

Már 600-an töltötték le az episode 3-at.

Sok idő eltelt utóbbi bejegyzésem óta. Azóta már Half-Life klubba is beléptem. Az ugye gondolom mindenki számára világos hogy idén nem lesz még episode 3. Viszont - statisztikai elemzők szerint is - a következő évben való megjelenésre 5-ször nagyobb az esély. Aztán egyre kevesebb lesz. Tehát ha megjelenik akkor jövőre a legvalószínűbb.

Miért van ez így? Elszomorító hogy kísérleti célokra használják fel az episode 3-at, de sajnos ez az igazság. Olyan jól sikerült a játék motorja, a pályatervezés, az optimalizálás (stb..100-100 programozási kifejezést írhatnék) hogy a Valve azon tervezi a játékait. Az informátoromom szerint legalábbis. Olyan pályaszerkesztő van már az episode 3-hoz hogy a Valve új játékainak pályáit a Half-Life-os pályaszerkesztővel készítik el.

Mért nem adják ki a játékot? Több oka lehet ennek. Először is, maga a pályakészítőt azért nem hozzák nyilvánosságra nehogy a konkurensek ötleteket merítsenek belőle. Másik ok, mint tudjuk a Valve fejlesztői az pályákra minden egyes objektumot (kavics darabok, kövek, virágok, fák) egyenként teszik egérkattintással a pályára. A dizájnerek is így dolgoznak. Ezért nehéz a munka. Más szoftvergyártók a pályák nagyrészét matematikai egyenletek generálják, a dizájnerek csak megszépítik itt-ott, de a munka nagyrészét véletlenszerű pályagenerátor végzi.

Half-Life klubban (Székesfehérváron) találkoztam Piti Csóval. Ő egy hiper-szuper játékos. Sajnos youtube-on kevés videója van. Most nektek videót megmutatni hogyan játszik, csak egy olyan játékban tudtam, amit nem igen szeret, és nagyon béna benne (állítása szerint). Itt tekinthetitek meg a videót: http://www.youtube.com/watch?v=iPfaQJuWGvU

Hát...Szerintem nagyon is jól játszik.. De ha ez neki béna, milyen lehet a half-lifeba, a kedvenc játékába? Amikor szóbakerült azt mondta hogy saját szkriptjei vannak a játékhoz. Hogy ne legyen neki olyan könnyű minden ellenfél szinte 10-20szor erősebb a normális szintnél. Mindezek ellenére egy moddal kétszer annyi ellenfél van, és 6-szor gyorsabban mozognak lőnek. Piti Csó-nak kb. ez a szintje. Magyarországon nem igen akad ellenfele (1v4-be sem!).

Counter-strike és egyéb játékokban Piti Csót Cheater Killernek is hívják. Egyszerűen lelövi a csalók. Kicsi problémák vannak az emberrel, sokan fogyatékosnak mondanák, de egy bizonyos képességben kiemelkedő és verhetetlen az pedig a játék.. Azt mondta nekem hogy nem is tudta hogy léteznek csalók, amíg egyik barátja nem mondta neki. Aimbotos csalóra azt mondta hogy lassú! A WH-s gyerekre pedig hogy azért falon átt őhetne pontosabban is. Piti Csó természetesen olyan gyors hogy neki nem elég egy szokványos számítógép, egér, billentyűzet, hangfal. Processzorból csak Intel Core i7 jöhet neki szóba (Cs1.6-nál is). Videókártya valami Geforce szuber 2db SLI híddal. A gyerek észreveszi azt is hogy ha 1000fps-nél kevesebb van. Azt mondja: Nem látod?? Olyan darabos a kép. Pedig 700fps volt.

Szóval járjatok ti is Half-Life klubba.. Nagyon jó élmény, még nála is durvább arcok vannak:D

5 komment

Half Life és a való élet

2010.06.30. 12:40 Factori[an]

Tudom hogy sok mindenki izgatott már az Episode 3-al kapcsolatban, amerikai példára már nálunk is különböző klubbok szerveződnek a játékkal kapcsolatban. Pesten a Gordon klub, vagy Székesfehérváron, Pécsett, Szegeden a Freeman beats diszkók... Ezeken a helyeken különböző headcrabes, combatos, katonás jelmezben vannak jelen a részvevők.

Volt egy kis incidens az egyik diszkóban, ugyanis kissé túlzásba vitték a jelmezt és a kiegészítőt a résztvevők amikor hárman feszítővassal jelentek meg és úgy táncoltak, ami persze a rendőrségnek nem tetszett :) Ezért már csak műanyagból kiöntött feszítővas utánzatokat lehet vinni. A zene kínálat nagyszerű, a jelmezek bámulatosak. És most jön a jó hír, aki törzsvendégnek számít bármelyik "hivatalos" Half Life klubban, az Ingyen! megkapja az episode 3-at. A válság miatt szóba került hogy tokot nem biztos tudnak adni a DVD-khez, ezért kézben kell elvinni őket. Ha persze DVD-n egyátalán meg vásárolható lesz a játék. Blue-ray lemezek valószínűbbek.

Nos, ami biztos hogy az ilyen klubbokban jobban el tudják mondani nektek a részleteket, az ingyen cuccokkal, játékokkal kapcsolatban. Hogyha nem foglalna le az állandó hírszervezés, közvetítés a játékkal kapcsolatban én is járnék ilyenek helyekre.

Hogy hol vannak még magyarországon? Debrecenben a headcrab klub. Pesten és Fehérváron van sok. Vaziliszkus, vagy a hideggyanta szépségszalonban is alakulgatnak már HL fan klubbok. A hajdani - poénból megalakult - Gyurcsán Fan Klub, ahol állandóan az elkúrtuk, elkúrtuk, elkúrtuk zene ment, mára a helyén Half Life klub található. :) De azért néha az elkúrtuk zenét is lejátszák. Ez valószínűleg célzás akar lenni a játékkal kapcsolatban de, reménykedjünk benne hamar ki fogják adni.

Szólj hozzá!

Amiért késik az FPS mutató..

2010.06.30. 12:33 Factori[an]

A Valve fejlesztői sajnos nem Java-ban tanultak programozni, ezért kis problémáik akadtak. Természetesen a programot el tudták készíteni, hiszen a világ legprofibb fejelsztőiről van szó, a Valve csak ilyeneket alkalmaz.

Arról van szó hogy nem vették figyelembe azt hogy a Linuxon elkészített Java Applet az OpenJDK-val sokkal lassab fut mindig a Windowson jobban optimalizált Java Runtime Enviromenttel. Hogy ez mit jelent? Azért nem tettem ki az oldalra mert csak Linuxon mutatna pontos FPS értékeket a program. Windowsos verzión még dolgoznak.

 

Szólj hozzá!

Óriási számításigény

2010.06.20. 16:22 Factori[an]

Minnél jobb grafikájú, élethűbb játékok lesznek, minnél nagyobb pályákkal, egyedi objektumokkal annál nagyobb lesz a számításigény. Mint tudjátok a Valve talán túl magasra is tette a lécet. Ha a fizikát vesszük, grafikát, pályák nagyságát, majd ami az Episode 3-at illeti akkor elkápráztató hogy már hol tart a valóság lemodellezése. Ez persze vissza is üt, ugyanis a számításigény valami fantasztikusan kriminális. Azt gondolhatnánk hogy a Valve optimizálatlan játékokat ad ki, ezért kellenek gyors processzorok, ez egyátalán nem igaz! Már több fél éve semmi mást nem csinálnak a Valvésok mint optimalizálnak. Vagyis az adott feladatot minnél kevesebb erőforrással lehessen megoldani, sok sikerük van. Tény hogy egy Intel Core i7 csúcskategóriás processzor lesz majd a minimális (!) rendszerkövetelménye a Valvénak, azért majd meglátják az FPS tesztelő appletnél hogy bizony egy 60 magos szerverprocesszor eltörpül az új source enginétől. Természetesen arra törekednek a fejlesztők hogy minnél gyengébb gépeken is fusson a játék.

Az új source engine, szinte tökéletes valóságszimulálással rendelkezik. Azaz minden apró kis kavics, egy kölönböző objektum. A porszemek (például a sivatagos pályán), mint külön obektumcsoportot alkotnak, és mindegyikre hat a fizika törvénye! Gondoljatok bele hogy hány milliárd porszem van egy sivatagban (persze az engine csak a sivatag felületén elhelyezkedő porszemekkel foglalkozok, amiket ki kell rajzolni, ami nem látható a takarás miatt azokkal nem törődik, de azért ott vannak!). A víz is ilyen, nagyon kicsi vízcseppekből áll a víz például. Így szinte tökéletesen olyan mint a valóság, mert minden él és mozog.

Például a falon a lövésnyomok azok nem úgy vannak már hogy ahova ment a golyó oda rárajzolunk egy textúrát, dehogy. Ténylegesen belefúródik a lövedék a falba, és deformálja azt. Tehát elméletben igen, ha van több százezer golyónk, nem állhat semmi az utunkba, egyszerűen széttlöjjük a falat! Nos, ez az új Half-Life!

Szólj hozzá!

NVidia confidence in the future

2010.06.17. 11:35 Factori[an]

Már 430-an töltötték le a half life adaptált episode 3-át a blogról.

Újabb - mérsékelten megbízható forrásból származó - információm van. A jövőben (2011) a számítógépes játékfejlesztők az egyre növekvő költségek és hardwares fogyasztás miatt, külön hardwareket gyártanának minden játékhoz.

Az még kérdéses hogy ezt hogy képzelik el de elképzelhető hogy a pályát lerendelerő algoritmus nem szoftver lenne. Hanem hardware, tehát egy beprogramozott hardware működtetné a játékokat. Hogy ez miért jó? Mert eszméletlen gyors, és növelné a játékfejlesztők profitját. Például a Half Life Episode 3-hoz nem csak egy DVD-t adnának hanem egy - az új videókártyába  beszerelhető - kütyüt adnak. Ez a kütyü hardwaresen végezné el a leginkább számításigényes feladatokat, amikkel nélküle a processzornak kéne szembenéznie.

Írok egy cikket arról is hogy miért szükséges ez a nagy számítási kapacítás.

A lényeg hogy ehhez a hardwares kütyühöz megadnak egy szorzót, ami nem pontos, de körülbelül megadja hogy hányszor szorozza meg az FPS értékedet. Tehát ha kijön az Episode 3 bemész a boltba megnézed a tartóját, és látod hogy rendszerkövetelmény:  Intel(R) Core(TM) i7-980X processor Extreme Edition, akkor valószínűleg elmegy a kedved tőle, mert nincs fél millád intel core i7-es procira. Bár azt hiszem már csak 250 ezer forint környéki ára van. És hogyha egy benga állat szerverprocesszorra sincs pénzed sem kell elkeserednek. 10ezerét már vehetsz olyan HCE egységet ami megkettőzi, vagy többszörözi az FPS edet.

Hamarosan teszek a weboldalra egy Java appletet amivel megnézheted hogy mennyi FPS-ed lenne az episode 3-ban, különböző beállításokkal, pályákon stb.

 

Szólj hozzá!

200 letöltő!

2010.02.15. 16:19 Factori[an]

 A blog népszerüsége folyamatosan növekszik. Már 200-an töltötték le az epizód 3at!(letöltés itt)

A Half-Life-al kapcsolatban még konkrét infóim sajna nincsenek. Állítólag tervbe van véve hogy hagyják az Epizód 3at, legalábbis egy edeig. Addig amíg a Source Engine 3 verzióval megjelenik a Left 4 Dead 3 (nem mostanában lesz..), és ha ez megtörténik akkor megint fejlesztenek egy új enginet, a Left 4 Dead 3 és a hármas Source Engine erősségeire alapozva, gyengéit kijavítva és akkor az eddig elkészült Half Life Episode 3-at bejefezik és a renderelést immáron a Source E. 3 fogja végezni.Ez nem biztos egyátalán! De ha mégis így lesz, akkor az Episode 3 még nagyobbat fog csattanni, technológiában ha mondjuk 2011-re lesz készen 5-6 évre meg fogja előzni riválisait. De reménykedjünk benne hogy még idén meg lesz!

13 komment

Circus Maximus Ep3 renderer

2009.12.21. 11:07 Factori[an]

A Valve kifejlesztett egy techonlógiát melynek segítségével sokkal nagyobb képernyőfelbontásban és sokkal több ellenséggel a pályán lehet élvezni a játékot. 2010-ben reméljük kijönnek már olyan kártyák amivel a játékot lehet 640*480-ban futtatni, minimális vagy esetlen 2010 végefelé köztepes grafikai beállításokkal.

Szólj hozzá!

100 Letöltő!

2009.12.21. 10:20 Factori[an]

Igazából csak 96 de kerekítve 100.. Szóval ennyien töltötték le, és próbálták ki az Episode 3at. Ahhoz képest hogy a statisztikák szerint Magyarországon több mint 10-15ezer rajongó van, és minimum 200ezren ismerik, 100ezren kipróbálták a játékot elég szerény szám.

Akinek van ismerőse aki szereti a játékot küldje tovább a blog címét, hogy ő is kipróbálhassa!

Szólj hozzá!

Ep3 Nvidia botrány

2009.12.08. 16:34 Factori[an]

Thomas - többek között a Half-Life első enginéjének tervezője - azt nyilatkozta a blognak hogy az Nvidia videókártyafejlesztő cég hosszú ideje kapcsolatot tart a Valve-vel. Különösen titkos megbeszéléseket folytatnak, hogy mi okból azt még nem tudjuk pontosan de az biztos hogy azokhoz a kártyákhoz lesz optimalizálva a játék melyeket az Nvidia gyárt.

Azt is tudjuk hogy egy új Geforce sorozatot fog gyártani jővőre valamikor (2010-ben) az Nvidia, az egyelőre csak Geforce-Life kódnév alatt futó kártyák a Half-Life ep3 iszonyatos grafikai igényeit próbálja kielégíteni. Viszont ezek olyan kártyák lesznek amik csak a source engine 2, a blogon is bemutatott káprázatos grafikákat tudnak hipergyorsan elvégezni. Más játékszoftvergyátó cégek enginéjét egyátalán nem, vagy csak nagyon lassan fogja tudni futtatni a Geforce-Life kátrya.

Az NVidia Minimálisan! 4Gb-os kiszerelésben gyártja majd a kártyákat. Melyekek megközelítőleg 224 GB/s memória-sávszéleséggel büszkélkedhetnek. Ez kb. az ep3 futtatására Minimális vagy közepes alatti grafikai beállításokkal kb. 800*600-os felbontáson fog tud futni nagyon jó FPS értékekkel (de 1024*756-ban is játszható, kb. 32fps-t nyújt)

A középkategóriához már 5GB memória fog járni. 296-336 GB/s adatátviteli sebességgel (a tranzisztorok száma még kérdéses de minimum 1,5 milliárd). Egy ilyen kártyával közepes beállításokkal ep3 1280*1024-ben vagy 1440*900-ban tökéletesen jó. Magas grafikával viszont csak 640*480, vagy esetleg 800*600 felbontásban éri el a játék a 25fps-t. Extrém grafikai részletesség még ezen a kártyán is kiakad a játék.

A felsőkategória 6128MB-ot tartalmaz, ami már egy elég jó vidi kari érték. Persze még ma ennek közelébe se jár se az NVidia, se az Ati de 1-2év alatt az informatika fejlődése virág korát fogja élni szakértők szerint. Memóriasávszélesség 680-724GB/s ami normál grafikában 1440*900 felbontáson átlag 190-260 FPS-t garantál! Magas részletességgel 1440*900-ban 34-50 FPS-t. És az áhított extrém grafikával 640*480 felbontásban 29fps elérhető.Már itt érezhető hogy a source engine 2 extrém grafikáját a hardverek fejlődése probálja utolérni de nagyon nehéz. Mamár a 1440*900 felbontás is kicsinek számít és akkor 640*480ban 29 fps.. Hát, majd meglátjuk.

A Nvidia tervez még egy csúcskategóriát is, a Geforce-Life-okból de ezek megjelenése kérdéses, lehet csak 2011-2012-ben jelennek meg. Ezek már 8GB memóriával lesznek ellátva. 1440-1920 GB/S adatátviteli sebesség! 1440*900 maximális grafikán 120-192FPS! Extrém grafikán 1024*756 felbontáson 49, 800*600-ban 76, 640*480-ban 94 fps.

Természetesen ez csak a vidi karikra vonatkozó feltételek. Ha ez meglenne is kéne egy processzor ami képes ellátni a vidikártyát adattal. Jelenleg nem létezik ilyen erős processzor a közszférában, kivéve a szuper- illetve szerverszámítógépeknél.

 

 

4 komment

Episode 4?

2009.11.24. 15:11 Factori[an]

A Valve még az epizód 3-al sincsen kész, van még mit javítani, optimalizálni. De már a fejlesztőcsapat elit tagjai részt vettek egy szavazáson, hogy legyen-e szerintük epizód négy, azaz folytássák-e az epizód 3at, az eredmény:

(in english: Diagram image Valve Developers's question: Continue Episode 3 with Episode 4?)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ilyen szavazások nem nagymenő PC játékokkal foglalkozó weboldalak címlapján szokott megjelenni, de ezekből sok mindent leszűrhetünk. Nem tudom milyen lesz az epizód három, de ha ilyen sok fejlesztő az igen-re szavazott, akkor valószínűleg arra gyanakszanak hogy a több milliárd dollár amit a majdani epizódra fordítanak meg fogja nekik érni, tehát nem semmi lesz.

Megismétlem amit már mondtam hogy az innét letöltött "epizód 3", az merőben más lesz. Amit innen le tudtok tölteni az nem a hivatalos epizód három, csak egy utánzat, amit nagy munkával az egyik fejlesztő áttírt 1.0-ás enginére, a bsp fájlokat. De tudjuk hogy egy új epizód nem csak a bsp fájlokból (pálya fájlokból) állnak, hanem sok ezernyi DLL, textúra, szktript, hang, zene, új effektek, modellek, fizikai szimuláció, enginéből áll, és még sorolhatnám miből.

Sokan kérdezték már tőlem hogy igaz-e a pletyka ami a twitteren bolyong hogy az epizód 3 valóban 30GB körül lesz, ami a méretét illeti. Nem, a hír nem igaz, amúgy is tudjuk hogy nem a méret a lényeg :). Én úgy tudom hogy a Valve bizonyos tagjai megállapodást kötöttek bizonyos merevlemez gyártó cégekkel, hogy azt mondják hogy húde nagy lesz az epizód három, és akkor azt gondolják nagyobb lesz a forgalom, mert minden Half-Life fanatikus rohan merevlemezekért. Az tény hogy sok Half-Life rajongó van, de hogy ilyen sok, hogy ennyire beleszólnának a merevlemez iparba azt nem tudom.

Szólj hozzá!

Valve új engine képek

2009.11.14. 19:27 Factori[an]

A haverom, küldött pár képet, az epizód 3 új enginéjéből, tehát nem a játékból csak az engine grafikai tudását tesztelték ezekkel a "pályákkal", vagyis ennél csak jobban fog kinézni az epizód 3.

 

A steampowered.com fórumain nemrég felbukkant egy bejegyzés, ami közvetve Valve alkalmazottaktól származik a szerző elmondása szerint. A Half-Life 2 Episode 3 meg nem nevezett források szerint a Valve játéktörténetének legnagyobb mérföldköve lesz, az előző részek ehhez képest szinte semminek minősülnek. Az új jövevény már a Source Engine 2.0-val fog érkezni, amely egy teljesen újonnan fejlesztett grafikus motor. Ebből kifolyólag óriási ugrásra készülhetünk a grafika, hangok és a gameplay minőségében. Enyhén szólva is túlzás az a kijelentés, mely szerint az új Source engine akár 3x szebb lesz, mint a legújabb CryEngine. Szomorú, hogy az E3 2009 alkalmával ebből nem mutattak semmit, de Június végén jó eséllyel már többet tudhatunk.

forrás-> www.cybergen.hu/

A képek magukért beszélnek, tehát ezért nincs ma gép ami futtatja a játékot...

 Ehhez a grafikához, részecske szimulációval, és water wave, water doth-al (vagyis a víz, olyan hogy ha kifröccsen akkor ott marad, és ha nagy tócsa lesz akkor folyik erre-arra, de egyébként a Föld is beszívja egy kicsit), legalább.. mai Mhz-ekkel számolva egy 12 magos 2 ghz-es, vagy egy 8 magos 2,4ghz-es vagy egy 6 magos 3ghz-es proci kell.. RAM minimum 4GB (marha nagy a pálya). A Videókártyáról nincsenek információim. Videókártya 3-4GB kell minimum (vagy SLI, azaz több kisebb méretű kártya összekötve egy gépben).

 

 

 A bal oldali kép már a Source Engine 2.0-ával lett renderelve, nem is a maximális grafikai beállításokkal!

Tehát jól látható hogy még a 12 magos szerverprocesszorokat is igen-igen leterheli ez a játék! És még kész sincs! A fejlesztési fázis, az EP3-nak 70%-os.

Szólj hozzá!

Episode 3th letöltés

2009.11.14. 19:14 Factori[an]

Mivel még mindig olvassátok a blogot és nagyon jókat szoktunk játszani a szerveren ezért van egy meglepetésem számotokra.

Van egy cég, ami SMS-ben küldött reklámok után fizet neked! Még ha nem csinálsz semmit, akkor is jön a pénz! De ha tagokat szervezel magad alá, akkor nagyon sok pénzt is kereshetsz!

Annyi az egész hogy regisztrálsz itt: Wangaru

Sok ismerősöm ajánlotta, és tényleg bejött. Aki nem hiszi olvasson utána, bár elég logikus hogy a reklámokban hatalmas üzlet van, így a cégnek meg neked is megéri ha regisztrálsz. Néha-néha jön egy SMS legalább menőbbnek is tűnsz hogy mindig írogatnak neked, majd azt mondod valami haverod. :D

Minden SMS-ért kapsz olyan 40 forintot, oldalukra való belépésért, cikk olvasásért, játékokban részvételért, kérdőívek kitöltéséért is kapsz pénzt. Akit magad alá szervezel, az ő bevételének egy részét te is megkapod egészen 2 szintig. Stb...Stb.. Sorolhatnám még.

Nem vagyok valami nagy netes pénzkereső, de szerintem ez kihagyhatatlan. 

Regisztráljatok két craftolás közben. Itt a link: Wangaru

Ha ezen a linken regisztráltok további bónuszokat is kaptok. Na minden jót, sok sikert! Kemény munka a bányászat, ezt mi igazán megérdemeljük! :) Ha kérdés van ebben vagy bármi másban (akár minecraftban) írjatok nyugodtan továbbra is itt: vodkaproghu@gmail.com

Eredeti bejegyzés:

Sok ideje semmi hír sincsen az epizód 3ról, rágalmazzák a Valvet.. A rágalmazások jogosak.. Egy Valve-s fejlesztő, aki nem ért egyet a cég filozófiájával, elkészítette az epizód három, kicsit ozsdibb változatát (ugyanis az eredetit nem tudta nyilvánosságra hozni) amit bárki kipróbálhat!

Ez a fejlesztő aki sokat dolgozott mindegyik epizódon, és még a Half-Life motorját is optimalizálta, nagyon kemény munka árán készítette el ezt az ep3 utánzatot.. Texturák sok helyen nem tökéletesen illeszkednek, a tükröződésben néhol egy rószaszín elefánt textúra jön be. Az eső cseppek és a hó megmaradása, folyása nincsen. Az igazság az, hogy egy teljesen új grafikai motron dolgozik a Valve, ami annyira valósághű, hogy a mai gépek képtelenek futtatni a játékot (még a Valve szuperszámítógépei is alig-alig ketyegnek 15-20FPS-el) tehát érthető a processzorok fejlődését a Valve túlszárnyalta.

Tudjátok hogy megy ez.. Nem tudhatják előre mi fog történni, amikor megbecsülték a processzorok fejlődését, és a videókártyákét, a tervezési fázisban hatalmas fejlődésre számítottak, ami nem jött be (gazdasági válság stb..). Tény hogy a számítógépek gyorsan fejlődnek, de a Valve nagyot akart letenni az asztalra, túl magasra tette a lécet, eltart egy darabig amíg kiadják az eredeti ep3-at.

Most a Valve gőzerővel azon dolgozik hogy optimalizálja a kódot. Illetve alacsonyabb grafikai, részecskei, fizikai beállításokat tesznek lehetővé a játékon belűl, amik végett reméljük a mai csúcskategóriás gépeken játtszhatóan fog futni az epizód 3.

Ezen a blogon a Valve fejlesztéseit folyamatosan nyomon fogom követni, amint megtudok valami fontos hírt a Half-Liferól, írom is.

Tehát a letöltés:data.hu/get/1563223/maps.rar

Említenem sem kell, hogy ez nem az új enginet fogja használni, de legalább tovább viszi a történetet. Én az epizód 2-őn próbáltam ki, annyit kell tenni hogy letöltöd a maps.rar-t. Ha letöltötted kicsomagolon winrarral (vagy valami mással), megkeresed a Half-Life mappáját, a maps mappába pedig bemásolod a maps.rar tartalmát.

És ha ez meg van indíthatod a játékot.. Konzolba: changelevel ep3_outland_01.bsp

(Ha nem jelenik meg a konzol, akkor a játék indítóikonjára jobb klikk, tulajdonságok, és az elérési út után, tehát a "-ön kívűl, írd ezt be: -console  Vagyis így kell kinéznie: "c:/program files/ami az elerési út" -console

5 komment