HTML

Half Life Episode 3 letöltés!

A Half-Life 2 harmadik epizódjának a letöltése, itt!

Friss topikok

  • daikarashiro: Hát nem tudom. Akkor én és jó pár játokstársam debil, mer tmi megálluk gyöyörködni a megtervezett ... (2011.05.18. 21:38) 600 letöltés
  • Factori[an]: Nem hiszed el de pont ma fogom feltenni a játékot (sokadszor újra természetesen) :) Szóval max meg... (2010.12.27. 10:15) Episode 3th letöltés
  • Marci870301: Én úgy fogtam fel abból, amit te írtál, hogy elkezdték csinálni és egy ember a valvetól megcsinált... (2010.07.23. 17:42) 200 letöltő!
  • caizzz: ááá megnéztem a képekt egy másik postban, vazeg vmi mesekönyvből egy erdő :D:D:DD (2010.04.15. 03:09) Ep3 Nvidia botrány

Linkblog

Episode 4?

2009.11.24. 15:11 Factori[an]

A Valve még az epizód 3-al sincsen kész, van még mit javítani, optimalizálni. De már a fejlesztőcsapat elit tagjai részt vettek egy szavazáson, hogy legyen-e szerintük epizód négy, azaz folytássák-e az epizód 3at, az eredmény:

(in english: Diagram image Valve Developers's question: Continue Episode 3 with Episode 4?)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ilyen szavazások nem nagymenő PC játékokkal foglalkozó weboldalak címlapján szokott megjelenni, de ezekből sok mindent leszűrhetünk. Nem tudom milyen lesz az epizód három, de ha ilyen sok fejlesztő az igen-re szavazott, akkor valószínűleg arra gyanakszanak hogy a több milliárd dollár amit a majdani epizódra fordítanak meg fogja nekik érni, tehát nem semmi lesz.

Megismétlem amit már mondtam hogy az innét letöltött "epizód 3", az merőben más lesz. Amit innen le tudtok tölteni az nem a hivatalos epizód három, csak egy utánzat, amit nagy munkával az egyik fejlesztő áttírt 1.0-ás enginére, a bsp fájlokat. De tudjuk hogy egy új epizód nem csak a bsp fájlokból (pálya fájlokból) állnak, hanem sok ezernyi DLL, textúra, szktript, hang, zene, új effektek, modellek, fizikai szimuláció, enginéből áll, és még sorolhatnám miből.

Sokan kérdezték már tőlem hogy igaz-e a pletyka ami a twitteren bolyong hogy az epizód 3 valóban 30GB körül lesz, ami a méretét illeti. Nem, a hír nem igaz, amúgy is tudjuk hogy nem a méret a lényeg :). Én úgy tudom hogy a Valve bizonyos tagjai megállapodást kötöttek bizonyos merevlemez gyártó cégekkel, hogy azt mondják hogy húde nagy lesz az epizód három, és akkor azt gondolják nagyobb lesz a forgalom, mert minden Half-Life fanatikus rohan merevlemezekért. Az tény hogy sok Half-Life rajongó van, de hogy ilyen sok, hogy ennyire beleszólnának a merevlemez iparba azt nem tudom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halflifeop3.blog.hu/api/trackback/id/tr851549024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása