HTML

Half Life Episode 3 letöltés!

A Half-Life 2 harmadik epizódjának a letöltése, itt!

Friss topikok

  • daikarashiro: Hát nem tudom. Akkor én és jó pár játokstársam debil, mer tmi megálluk gyöyörködni a megtervezett ... (2011.05.18. 21:38) 600 letöltés
  • Factori[an]: Nem hiszed el de pont ma fogom feltenni a játékot (sokadszor újra természetesen) :) Szóval max meg... (2010.12.27. 10:15) Episode 3th letöltés
  • Marci870301: Én úgy fogtam fel abból, amit te írtál, hogy elkezdték csinálni és egy ember a valvetól megcsinált... (2010.07.23. 17:42) 200 letöltő!
  • caizzz: ááá megnéztem a képekt egy másik postban, vazeg vmi mesekönyvből egy erdő :D:D:DD (2010.04.15. 03:09) Ep3 Nvidia botrány

Linkblog

Episode 3th letöltés

2009.11.14. 19:14 Factori[an]

Mivel még mindig olvassátok a blogot és nagyon jókat szoktunk játszani a szerveren ezért van egy meglepetésem számotokra.

Van egy cég, ami SMS-ben küldött reklámok után fizet neked! Még ha nem csinálsz semmit, akkor is jön a pénz! De ha tagokat szervezel magad alá, akkor nagyon sok pénzt is kereshetsz!

Annyi az egész hogy regisztrálsz itt: Wangaru

Sok ismerősöm ajánlotta, és tényleg bejött. Aki nem hiszi olvasson utána, bár elég logikus hogy a reklámokban hatalmas üzlet van, így a cégnek meg neked is megéri ha regisztrálsz. Néha-néha jön egy SMS legalább menőbbnek is tűnsz hogy mindig írogatnak neked, majd azt mondod valami haverod. :D

Minden SMS-ért kapsz olyan 40 forintot, oldalukra való belépésért, cikk olvasásért, játékokban részvételért, kérdőívek kitöltéséért is kapsz pénzt. Akit magad alá szervezel, az ő bevételének egy részét te is megkapod egészen 2 szintig. Stb...Stb.. Sorolhatnám még.

Nem vagyok valami nagy netes pénzkereső, de szerintem ez kihagyhatatlan. 

Regisztráljatok két craftolás közben. Itt a link: Wangaru

Ha ezen a linken regisztráltok további bónuszokat is kaptok. Na minden jót, sok sikert! Kemény munka a bányászat, ezt mi igazán megérdemeljük! :) Ha kérdés van ebben vagy bármi másban (akár minecraftban) írjatok nyugodtan továbbra is itt: vodkaproghu@gmail.com

Eredeti bejegyzés:

Sok ideje semmi hír sincsen az epizód 3ról, rágalmazzák a Valvet.. A rágalmazások jogosak.. Egy Valve-s fejlesztő, aki nem ért egyet a cég filozófiájával, elkészítette az epizód három, kicsit ozsdibb változatát (ugyanis az eredetit nem tudta nyilvánosságra hozni) amit bárki kipróbálhat!

Ez a fejlesztő aki sokat dolgozott mindegyik epizódon, és még a Half-Life motorját is optimalizálta, nagyon kemény munka árán készítette el ezt az ep3 utánzatot.. Texturák sok helyen nem tökéletesen illeszkednek, a tükröződésben néhol egy rószaszín elefánt textúra jön be. Az eső cseppek és a hó megmaradása, folyása nincsen. Az igazság az, hogy egy teljesen új grafikai motron dolgozik a Valve, ami annyira valósághű, hogy a mai gépek képtelenek futtatni a játékot (még a Valve szuperszámítógépei is alig-alig ketyegnek 15-20FPS-el) tehát érthető a processzorok fejlődését a Valve túlszárnyalta.

Tudjátok hogy megy ez.. Nem tudhatják előre mi fog történni, amikor megbecsülték a processzorok fejlődését, és a videókártyákét, a tervezési fázisban hatalmas fejlődésre számítottak, ami nem jött be (gazdasági válság stb..). Tény hogy a számítógépek gyorsan fejlődnek, de a Valve nagyot akart letenni az asztalra, túl magasra tette a lécet, eltart egy darabig amíg kiadják az eredeti ep3-at.

Most a Valve gőzerővel azon dolgozik hogy optimalizálja a kódot. Illetve alacsonyabb grafikai, részecskei, fizikai beállításokat tesznek lehetővé a játékon belűl, amik végett reméljük a mai csúcskategóriás gépeken játtszhatóan fog futni az epizód 3.

Ezen a blogon a Valve fejlesztéseit folyamatosan nyomon fogom követni, amint megtudok valami fontos hírt a Half-Liferól, írom is.

Tehát a letöltés:data.hu/get/1563223/maps.rar

Említenem sem kell, hogy ez nem az új enginet fogja használni, de legalább tovább viszi a történetet. Én az epizód 2-őn próbáltam ki, annyit kell tenni hogy letöltöd a maps.rar-t. Ha letöltötted kicsomagolon winrarral (vagy valami mással), megkeresed a Half-Life mappáját, a maps mappába pedig bemásolod a maps.rar tartalmát.

És ha ez meg van indíthatod a játékot.. Konzolba: changelevel ep3_outland_01.bsp

(Ha nem jelenik meg a konzol, akkor a játék indítóikonjára jobb klikk, tulajdonságok, és az elérési út után, tehát a "-ön kívűl, írd ezt be: -console  Vagyis így kell kinéznie: "c:/program files/ami az elerési út" -console

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://halflifeop3.blog.hu/api/trackback/id/tr51525353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Factori[an] 2010.12.01. 15:50:58

Figyelj ha nem töltötte be a pályát írd le a problémádat..Egyébként nem tudok segíteni a többi 1000 letöltőnek működött.

Gergo168 2010.12.26. 17:57:32

meik gombal jelenitem meg a konzolt?

Gergo168 2010.12.26. 17:59:18

@Factori[an]: szia most töltöttem le a 3-mat bettetem a mapsba de nem tudom megjeleniteni a konzolt nem tudom hogy kel lécci segits

Factori[an] 2010.12.27. 10:15:46

Nem hiszed el de pont ma fogom feltenni a játékot (sokadszor újra természetesen) :)
Szóval max megnézem..

De ahogy emlékszem ha a leírtak alapján cselekszel (parancsikon végére írása hogy -console) akkor tuti működik. Vagy ha engedélyezed a beállításoknál a konzolt akkor is működik, a billentyűt hogy melyikkel jelenjen meg pedig te állíthatod be a gomboknál..
süti beállítások módosítása